Categories
Uncategorized

Forskellen på et simpelt rør og en skorsten

Der findes mange forskellige bud på, hvordan en skorsten skal se ud. Helt grundlæggende kan man skære det ned til, at man ser den store forskel mellem skorstene til private og industriskorstene. Tiden præger selvfølgelig den stil, som de forskellige skorstene er bygget i.

Så en skorsten er langt fra bare en skorsten. De her søjler som bare rejser sig over bymiljøerne, bidrager helt sikkert med noget særligt. På den måde, kommer de jo til at indgå som elementer i det store bymiljø puzzlespil. Det er i virkeligheden ret interessant, at et skorsten måske netop ofte bare bliver tænkt som et rør som er koblet på en bygning. Men, hvis man først kigger lidt nærmere på det. Så er det jo faktisk meget mere end bare et simpelt rør.

Lige som med så meget andet, så sker der også en teknologisk udvikling i forhold til skorstene. Det viser sig jo faktisk, at skorstene kan have mange forskellige egenskaber. Det kan både komme til syne visuelt, men meget af det handler også om, hvad der faktisk er inde i røret.

industry-1251533